AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak eti görmek

Kahve falında bacak eti görmek

Kahve falında bacak eti görmek fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işaret eder.

Kahve falında bacak eti gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde önerilere veya yardım tekliflerine güvenebilirsiniz.

Kahve falında bacak eti görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, yanlış bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında bacakta et parçası görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, korkularının yok olacağına işarettir.

Kahve falında bacakta et beni görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine inanılır.

Kahve falında horoz bacağı görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağı kopan insan görmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağı kopmak işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında bacak kesilmesi görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bacaklarında kıllar görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir