AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağını yıkamak

Kahve falında bacağını yıkamak

Kahve falında bacağını yıkamak büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, içinin de rahat edeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağını yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı şansınızı sorgulayabilir veya belli girişimlerde bulunmanın doğru olup olmayacağına kafa yorabilirsiniz.

Kahve falında bacakları yıkamak başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, saygınlığına leke sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarını yıkadığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağını yıkamak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacak yıkamak yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bacağında böcek görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, nice noksanlık içinde olduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında bacakta vurulmak moral bulacağına, duygularının karşılığını alamayacağına yorulur.

Kahve falında bacağının tüylendiğini görmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaktan iğne vurulduğunu görmek fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir