AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakları yıkamak

Kahve falında bacakları yıkamak

Kahve falında bacakları yıkamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına delalet eder.

Kahve falında bacakları yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları kontrol etme çabasında olmanız yorucu olabilir.

Kahve falında bacak yıkamak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, kazancın katbekat arttırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarını yıkadığını görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacakları yıkamak kötü yollara gireceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalettir.

Kahve falında bacağını yıkamak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklara sarılmak el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bacağının kangren olduğunu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağındaki kılları almak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, onların başarıları ile övüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısa bacak görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir