AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak yıkamak

Kahve falında bacak yıkamak

Kahve falında bacak yıkamak saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, kişinin can derdine düşeceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacak yıkamak gördüyseniz:

  • Tartışmalar yaşamamak için işlerinizi tamamlamanız gerekiyor.

Kahve falında bacağını yıkamak büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarını yıkadığını görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacakları yıkamak yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacak yıkamak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bacaklarının güzel olduğunu görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çatlak bacak görmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bacakta saç görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, borcunu ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağından iğne olmak bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir