AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarda kıl çıktığını görmek

Kahve falında bacaklarda kıl çıktığını görmek

Kahve falında bacaklarda kıl çıktığını görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine işaret eder.

Kahve falında bacaklarda kıl çıktığını gördüyseniz:

  • Belki ani verilmiş bazı kararlar sonuç olarak lehinize dönebilir.

Kahve falında bacaklarda kıl çıktığını görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarında kıl çıktığını görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına yorulur.

Kahve falında bacağında sivilce çıktığını görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağından kurt çıktığını görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağından solucan çıktığını görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağında yara çıktığını görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağından yılan çıktığını görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıllı erkek bacağı görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir