AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı adamı öpmek

Kahve falında yabancı adamı öpmek

Kahve falında yabancı adamı öpmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı adamı öpmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuda veya müzakerelerde size yardımcı olmaya çalışan bir kişiyi reddedebilirsiniz.

Kahve falında yabancı adamı öpmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, kalp kırıklığına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı bir adamın öldüğünü görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı bir adamı görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı devlet adamı görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, herkesin rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı adamın arabasına binmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında din adamının elini öpmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği adamı öpmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı adamı öpmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, birikmiş parasının olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir