AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı kadın memesi görmek

Kahve falında yabancı kadın memesi görmek

Kahve falında yabancı kadın memesi görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, helal kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı kadın memesi gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Kahve falında yabancı kadın memesi görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın memesi yalamak düşünceli ve dalgın olacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın memesi okşamak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memesiz kadın görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında kadını memesinden öpmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında kadının memesini emmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının memesini ellemek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, iftiraya maruz kalınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir