AnaSayfa / Genel / Kahve falında memesiz kadın görmek

Kahve falında memesiz kadın görmek

Kahve falında memesiz kadın görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, çirkin sözler işitileceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında memesiz kadın gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi dengelemenize yardımı olabilecek seçenekleriniz üzerine düşünmeniz olumlu sonuçlar yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında kadın memesi görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına inanılır.

Kahve falında bir kadının memesini ellemek yıpranacağına, strese gireceğine, kısmetinin hep açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı kadın memesi görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, iyilik bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadının memesini emmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın memesinden süt sağmak rahatının ve huzurunun bozulacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın memesine ellemek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının kendi memesini görmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir