AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını memesinden öpmek

Kahve falında kadını memesinden öpmek

Kahve falında kadını memesinden öpmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına inanılır.

Kahve falında kadını memesinden öpmek gördüyseniz:

  • İşleri kendi istediğiniz şekilde yönlendirmek için seçeceğiniz yollar hoş bulunmayabilir.

Kahve falında kadını memesinden öpmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, eksiği kendinde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında memeden öpmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında memeyi öpmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında kadın memesinden süt içmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kadın memesi emmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine işarettir.

Kahve falında kadının memesini ellemek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, sorunlarını unutacağına inanılır.

Kahve falında kadının memesini emmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine delalettir.

Kahve falında kadın memesi ellemek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir