AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarını şişmiş görmek

Kahve falında bacaklarını şişmiş görmek

Kahve falında bacaklarını şişmiş görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, güçten ve takatten düşeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarını şişmiş gördüyseniz:

  • Sizde var olan girişimcilik ruhunuzu tekrar harekete geçirin.

Kahve falında bacaklarda şişlik görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında bacakları şiş görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında bacağın şişmesini görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bacağının şiştiğini görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine işaret eder.

Kahve falında bacağını şişmiş görmek bir koyduğu işten üç alacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına yorulur.

Kahve falında bacakta şişlik görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacak şişmesi görmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında şiş bacak görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir