AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakları şiş görmek

Kahve falında bacakları şiş görmek

Kahve falında bacakları şiş görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında bacakları şiş gördüyseniz:

  • Kalabalıkların içinden kolayca ayrılıyorsunuz, yeteneklerinizi gösterme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında bacağını şişmiş görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağında şişlik görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklarını şişmiş görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulur.

Kahve falında şişmiş bacak görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bacaklarının şiştiğini görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına işaret eder.

Kahve falında bacağın şiştiğini görmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacakta şişlik görmek yeni insanlarla tanışacağına, kazancının epey düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacağının şiştiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir