AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarını morarmış görmek

Kahve falında bacaklarını morarmış görmek

Kahve falında bacaklarını morarmış görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bacaklarını morarmış gördüyseniz:

  • Sizden tecrübeli kişilerin faydalı tavsiyeleri olabilir.

Kahve falında mor bacak görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, içine düşen fesada yeniliceğine rivayet eder.

Kahve falında bacak morarması görmek daha rahat para kazanacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağında morluklar görmek geçim derdinden kurtulacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bacaklarını mor görmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine işarettir.

Kahve falında morarmış bacak görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında bacaklarda morluklar görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine inanılır.

Kahve falında bacağını mor görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında bacaklarını morarmış görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir