AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağında morluklar görmek

Kahve falında bacağında morluklar görmek

Kahve falında bacağında morluklar görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, ayrılanların birleşeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağında morluklar gördüyseniz:

  • Zamanınızı düşüncelerden uzak geçirmekle kendinizi yenileyebilir konulara daha kolay çözüm getirebilirsiniz.

Kahve falında bacakta morarma görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağını mor görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında mor bacak görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bacaklarda morluklar görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağını morarmış görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında bacağı morarmış görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacakta morluk görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağı mor görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir