AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor bacak görmek

Kahve falında mor bacak görmek

Kahve falında mor bacak görmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, onların yaralarına merhem olacağına, tamamen içine kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor bacak gördüyseniz:

  • Diğerlerine katı davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında bacaklarında morluk görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında bacaklarını morarmış görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında bacak morarması görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına yorulur.

Kahve falında bacağı morarmış görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarında morluklar görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında bacakları morarmış görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağında morluk görmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bacaklarını mor görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir