AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağını mor görmek

Kahve falında bacağını mor görmek

Kahve falında bacağını mor görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağını mor gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar söz konusu olabilir.

Kahve falında bacağı morarmış görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, hayatının yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında bacakta morarma görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarda morluklar görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere alamet etmektedir.

Kahve falında bacağında morluk görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarında morluklar görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine işarettir.

Kahve falında bacaklarını mor görmek kötü ve hasta günler geçireceğine, çok başarılı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında morarmış bacak görmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacaklarında morluk görmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir