AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarda morluklar görmek

Kahve falında bacaklarda morluklar görmek

Kahve falında bacaklarda morluklar görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, ortaklı işlere girileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, hile ile mal elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacaklarda morluklar gördüyseniz:

  • Ufak şeylere takılmamalısınız.

Kahve falında bacağında morluk görmek herkesin takdirini toplayacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bacaklarını mor görmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında bacağında morluklar görmek ağız tadının bozulmayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklarda morluklar görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine inanılır.

Kahve falında bacakta morluk görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bacaklarda morluk görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine alamet eder.

Kahve falında bacağı mor görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacakları morarmış görmek problemleri teker teker çözeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir