AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak morarması görmek

Kahve falında bacak morarması görmek

Kahve falında bacak morarması görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bacak morarması gördüyseniz:

  • Sorun yaşamak istemiyorsanız bir sırrın saklanmasında fayda var.

Kahve falında bacağı mor görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bacağını mor görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklarını morarmış görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında bacağında morluklar görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kızına daima sahip çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bacakta morarma görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacak morarması görmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında bacaklarında morluk görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalet eder.

Kahve falında mor bacak görmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, dostlardan zarar görüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir