AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarını mor görmek

Kahve falında bacaklarını mor görmek

Kahve falında bacaklarını mor görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine yorulur.

Kahve falında bacaklarını mor gördüyseniz:

  • Sağlıklı olmayan yerlerden veya durumlardan uzaklaşmalısınız.

Kahve falında bacaklarında morluklar görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, dinde bilginleşeceğine yorulur.

Kahve falında bacaklarında morluk görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında bacaklarda morluklar görmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalettir.

Kahve falında bacağında morluk görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına yorulur.

Kahve falında bacak morarması görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet eder.

Kahve falında bacağı morarmış görmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, kesesinin dolacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağını mor görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına tabir olunur.

Kahve falında bacaklarını morarmış görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir