AnaSayfa / Genel / Kahve falında morarmış bacak görmek

Kahve falında morarmış bacak görmek

Kahve falında morarmış bacak görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, kötü gününden de geri duracağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında morarmış bacak gördüyseniz:

  • Kısa masafeli yolculuklar ya da ziyaretler belli anlaşmaların neticelenmesinde veya belli kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında bacaklarında morluklar görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında bacaklarda morluklar görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına delalet eder.

Kahve falında morarmış bacak görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Kahve falında bacağını mor görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarını morarmış görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında bacakta morluk görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağı mor görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine işarettir.

Kahve falında bacakları morarmış görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir