AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarında morluklar görmek

Kahve falında bacaklarında morluklar görmek

Kahve falında bacaklarında morluklar görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, kar elde edileceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine delalet eder.

Kahve falında bacaklarında morluklar gördüyseniz:

  • Duygusal dengenizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında bacaklarını morarmış görmek büyük takdir toplanacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalettir.

Kahve falında bacaklarında morluk görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına alamet eder.

Kahve falında bacaklarda morluk görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında morarmış bacak görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağında morluk görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında bacağını morarmış görmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarını mor görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, düşünmeden adımlar atayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacakta morluk görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir