AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağında morluk görmek

Kahve falında bacağında morluk görmek

Kahve falında bacağında morluk görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, beddua ve ah alacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağında morluk gördüyseniz:

  • Problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bacaklarını mor görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bacaklarında morluk görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak morarması görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağını mor görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında bacaklarını morarmış görmek fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bacakta morarma görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarında morluklar görmek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, işlerinin karışacağına alamet eder.

Kahve falında morarmış bacak görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, ileri gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir