AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağı morarmış görmek

Kahve falında bacağı morarmış görmek

Kahve falında bacağı morarmış görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bacağı morarmış gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin size ne yapacağınızı söylemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında bacak morarması görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine alamet eder.

Kahve falında bacaklarında morluklar görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağı morarmış görmek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında bacaklarda morluk görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, ilişkilerin noktalanacağına yorulur.

Kahve falında bacaklarında morluk görmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında morarmış bacak görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında bacağında morluklar görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağında morluk görmek kişinin esenlik bulacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir