AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarında morluk görmek

Kahve falında bacaklarında morluk görmek

Kahve falında bacaklarında morluk görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bacaklarında morluk gördüyseniz:

  • Zaman her şeyin ilacıdır.

Kahve falında bacakları morarmış görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına tabir olunur.

Kahve falında bacakta morarma görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, çok büyük kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarını mor görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına işaret eder.

Kahve falında bacaklarında morluklar görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, kendi işinin sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor bacak görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine delalet eder.

Kahve falında bacağını morarmış görmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarını morarmış görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak morarması görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir