AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin bacağını kesmek

Kahve falında köpeğin bacağını kesmek

Kahve falında köpeğin bacağını kesmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, kötü duygularından arınacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin bacağını kesmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi canlandırabilir, güçlendirebilir veya yeni kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında köpeğin bacağını kesmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek bacağı kesmek sevinçli haberler geleceğine, ticarette öne geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kol bacak kesmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına işaret eder.

Kahve falında bebek bacağı kesmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baltayla bacak kesmek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında koyun bacağı kesmek imza ve söz yetkisi edineceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacak kılı kesmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarını kesmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kafa dağıtacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir