AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarından vurulmak

Kahve falında bacaklarından vurulmak

Kahve falında bacaklarından vurulmak güvenlikli bir siteye taşınılacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarından vurulmak gördüyseniz:

  • Aksi taktirde müsamahakar tutumlarınızın zararlarını görebilirsiniz.

Kahve falında bacağından vurulduğunu görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağından vurulmak bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında tabancayla bacağından vurulmak rahat geçinerek yaşayacağına, üzüntülerinin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında silahla bacağından vurulmak haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında bacaktan vurulduğunu görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına inanılır.

Kahve falında sol bacağından vurulmak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, hayırlı bir eşe işarettir.

Kahve falında bacağından silahla vurulduğunu görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında bacaktan vurulmak eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir