AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaktan vurulduğunu görmek

Kahve falında bacaktan vurulduğunu görmek

Kahve falında bacaktan vurulduğunu görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, mahsullerin fazlalaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacaktan vurulduğunu gördüyseniz:

  • Hiç hoşunuza gitmeyen kişilerle diyalog kurmak, bazı anlaşmaları yenilemek, geçmişte ele aldığınız konularla ilgili çalışmalar yapmak veya bütçe hesaplarını hızlandırmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bacaktan iğne vurulmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol bacaktan vurulmak farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında bacaktan vurulmak bereketli işlere gireceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında kurşunla bacağından vurulmak düşmanların önlerinin açılacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine alamet eder.

Kahve falında bacaktan iğne vurulduğunu görmek rahatının yerinde olacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine inanılır.

Kahve falında bacağından silahla vurulduğunu görmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında sağ bacağından vurulmak tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, bekarlar için evlenmeye delalet eder.

Kahve falında bacaktan vurulduğunu görmek çıkış yolları bulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir