AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla bacağından vurulmak

Kahve falında tabancayla bacağından vurulmak

Kahve falında tabancayla bacağından vurulmak zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, kısmetlerinin artacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, maddi konuda zayıflayacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına işarettir.

Kahve falında tabancayla bacağından vurulmak gördüyseniz:

  • Farklı fikirlere açık olmalısınız.

Kahve falında tabancayla bacağından vurulmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, kötü ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadan tabancayla vurulmak borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine tabir olunur.

Kahve falında tabancayla karnından vurulmak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla arkadan vurulmak neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulduğunu görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabancayla başından vurulduğunu görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine yorulur.

Kahve falında kafadan tabancayla vurulmak üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla birinin vurulduğunu görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir