AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla bacağından vurulmak

Kahve falında silahla bacağından vurulmak

Kahve falında silahla bacağından vurulmak fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla bacağından vurulmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz yerden bir para alabilirsiniz.

Kahve falında silahla bacağından vurulmak uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında bacağından silahla vurulmak hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağından silahla vurulduğunu görmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına işarettir.

Kahve falında bacaktan silahla vurulmak çok büyük bir mutluluk duyulacağına, yeni fırsatlar sunulacağına işaret eder.

Kahve falında sol bacağından vurulmak keyfinin olmayacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine alamet eder.

Kahve falında bacaktan iğne vurulmak müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına rivayet eder.

Kahve falında bacaktan vurulmak talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, güven kaybına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında sol bacaktan vurulmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir