AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol bacağından vurulmak

Kahve falında sol bacağından vurulmak

Kahve falında sol bacağından vurulmak vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, ferahlık veren sözler duymaya, haksızlıkların ortadan kalkacağına, her zaman çok başarılı olacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, başarının garantileneceğine işarettir.

Kahve falında sol bacağından vurulmak gördüyseniz:

  • Konu sizin için ne kadar önemli olursa olsun her tür aşırılıklardan veya ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında sol bacağından vurulmak ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sol bacaktan vurulmak sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol tarafından vurulmak kafa dinleyeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol elinden vurulmak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, yakında hedefine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol ayaktan vurulmak siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına işarettir.

Kahve falında sol ayağından vurulmak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, işleri yoluna sokacağına inanılır.

Kahve falında sol kolundan vurulmak iş yeri sahibi olacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sol omzundan vurulmak kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir