AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaktan vurulmak

Kahve falında bacaktan vurulmak

Kahve falında bacaktan vurulmak ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine, saygınlık göreceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaktan vurulmak gördüyseniz:

  • İlerme sağlamak istediğiniz konularda veya aşk hayatınız hakkında gerçekten etkileyici fikirleriniz olabilir.

Kahve falında bacağından vurulduğunu görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaktan vurulmak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında bacaktan iğne vurulduğunu görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında sol bacaktan vurulmak aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına alamet eder.

Kahve falında bacağından vurulmak yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, aradaki buzların eritileceğine işarettir.

Kahve falında kurşunla bacağından vurulmak üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında bacağından silahla vurulduğunu görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına inanılır.

Kahve falında bacaktan iğne vurulmak şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir