AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağından vurulmak

Kahve falında bacağından vurulmak

Kahve falında bacağından vurulmak üst üste birçok sorun yaşanacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, başarılar elde edileceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, çalışmalarının beğenileceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bacağından vurulmak gördüyseniz:

  • Otoriteye karşı çıkıyor veya dogmatik ilkelerden nefret ediyorsunuz.

Kahve falında sağ bacağından vurulmak hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya delalettir.

Kahve falında sol bacaktan vurulmak mallarının ve kazancının çoğalacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağından vurulduğunu görmek işe gösterilen ilginin artacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında sol bacağından vurulmak herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında silahla bacağından vurulmak olayın ağız münakaşasına varacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bacaktan vurulduğunu görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında bacaklarından vurulmak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine yorulur.

Kahve falında bacaktan vurulmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir