AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağından vurulduğunu görmek

Kahve falında bacağından vurulduğunu görmek

Kahve falında bacağından vurulduğunu görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet eder.

Kahve falında bacağından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmanız gerekiyorsa en az karşı çıkışla karşı karşıya kalacağınız yolu seçmelisiniz.

Kahve falında birinin bacağından vurulduğunu görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalettir.

Kahve falında bacaktan iğne vurulduğunu görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağından silahla vurulduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağından silahla vurulmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağına iğne vurulmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sol bacağından vurulmak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol bacaktan vurulmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ bacağından vurulmak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, iyileşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir