AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtını sivilceli görmek

Kahve falında sırtını sivilceli görmek

Kahve falında sırtını sivilceli görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, gözyaşının dineceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, büyük zorluklar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtını sivilceli gördüyseniz:

  • Yeni bir ilgi alanı nedeniyle pahalı alışverişler veya aşırı harcama yapma riskiniz var.

Kahve falında sivilceli sırt görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında sırtında büyük sivilce görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, isteklerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sırtında sivilce patlatmak güzel ve yaşanılır hale geleceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtta sivilce görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında sırta sivilce görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sırtta sivilce sıkmak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında birinin sırtında sivilce görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında sivilce görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir