AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağında sivilce çıktığını görmek

Kahve falında bacağında sivilce çıktığını görmek

Kahve falında bacağında sivilce çıktığını görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, işinin yoluna gireceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağında sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmenizde fayda var.

Kahve falında bacağında sivilce çıktığını görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bacakta sivilce görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklarında sivilce görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacakta sivilce sıkmak yaşamının tadını çıkaracağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine inanılır.

Kahve falında bacağında sivilce görmek borçlarının azalacağına, giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde sivilce çıktığını görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda sivilce çıktığını görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde sivilce çıktığını görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, statü atlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir