AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta sivilce sıkmak

Kahve falında bacakta sivilce sıkmak

Kahve falında bacakta sivilce sıkmak sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacakta sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı deneyin.

Kahve falında bacakta sivilce sıkmak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına inanılır.

Kahve falında siyah sivilce sıkmak huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının sivilcesini sıkmak sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına delalet eder.

Kahve falında sivilceyi sıkmak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde sivilce sıkmak iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine rivayet eder.

Kahve falında burnunda sivilce sıkmak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzdeki sivilceleri sıkmak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında burundan sivilce sıkmak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir