AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta sivilce görmek

Kahve falında bacakta sivilce görmek

Kahve falında bacakta sivilce görmek işlere nazar değeceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, tatsız haberlerin alınacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bacakta sivilce gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında kırıcı olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bacakta sivilce görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarında sivilce görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında bacağında sivilce çıktığını görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bacakta sivilce sıkmak tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağında sivilce görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına yorulur.

Kahve falında kafada sivilce patlatmak darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suratta sivilce görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilinde sivilce görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir