AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağında sivilce görmek

Kahve falında bacağında sivilce görmek

Kahve falında bacağında sivilce görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, gelirinin düşeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet eder.

Kahve falında bacağında sivilce gördüyseniz:

  • İlişkilerin ya da bağlantıların yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Kahve falında bacağında sivilce çıktığını görmek adının her yerde geçeceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacakta sivilce görmek hastalıklara şifa bulunacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında bacağında sivilce görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bacaklarında sivilce görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işarettir.

Kahve falında bacakta sivilce sıkmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilce olduğunu görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında yüzü sivilceli olmak ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük sivilce sıkmak işlerin istenmeyen bir hal alacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir