AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarında kıllar görmek

Kahve falında bacaklarında kıllar görmek

Kahve falında bacaklarında kıllar görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarında kıllar gördüyseniz:

  • Parasal açılardan da şanslısınız.

Kahve falında bacaklarda kıl çıktığını görmek fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine inanılır.

Kahve falında bacağındaki kılları aldığını görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bacakları kıllı görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bacaktaki kılları almak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacak kılı traş etmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacak kılını almak sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına delalettir.

Kahve falında kılsız bacak görmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında bacağındaki kılları temizlemek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir