Kahve falında bacaktaki kılları almak

Kahve falında bacaktaki kılları almak hayırlı kazançlar elde edeceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, büyük başarıla kazanacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, zayıflayacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine yorulur.

Kahve falında bacaktaki kılları almak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimseler bile olsalar sırlarınızı açmaktan kaçının.

Kahve falında kıllı bacak görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, kaybettiği şeyi bulmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi bacağını kıllı görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine delalet eder.

Kahve falında bacağının kılını almak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaktan kıl temizlemek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında bacakların kıllandığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine yorulur.

Kahve falında bacak kıllarını kesmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında bacaklarının kıllı olduğunu görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına yorulur.

Kahve falında bacaklardaki kılları almak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top