AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağındaki kılları temizlemek

Kahve falında bacağındaki kılları temizlemek

Kahve falında bacağındaki kılları temizlemek aile bireylerinin mutlu olacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, hafif ve iyi hissedeceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, yalan söylemeye alamet etmektedir.

Kahve falında bacağındaki kılları temizlemek gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren konulara rağmen duygusal riskler alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında bacak kılı temizlemek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıllı bacakları temizlemek kötü bir duruma düşürüleceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına tabir olunur.

Kahve falında bacaktan kıl temizlemek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kıllı bacak temizlemek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında bacaktaki kılları temizlemek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bacaklarındaki kılları temizlemek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine delalettir.

Kahve falında bacaktaki kılı temizlemek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağındaki kılları temizlemek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir