AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak kılı traş etmek

Kahve falında bacak kılı traş etmek

Kahve falında bacak kılı traş etmek mallarının artacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında bacak kılı traş etmek gördüyseniz:

  • Belli bir konunun başında bulunan bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bacak kılları traş etmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında bacağın kıllandığını görmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına işarettir.

Kahve falında bacağında kıl görmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına inanılır.

Kahve falında bacaklardaki kılları almak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının bacağını kıllı görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına alamet eder.

Kahve falında bacak arasında kıl görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarında kıl çıktığını görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine inanılır.

Kahve falında bacaklarında kıl görmek fal sahibinin uyarı alabileceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir