AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılsız bacak görmek

Kahve falında kılsız bacak görmek

Kahve falında kılsız bacak görmek aydınlanacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, alım gücünün zayıflamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kılsız bacak gördüyseniz:

  • Birkaç tanesiyle aynı anda ilgilenmek yerine, sizin için çok önemli bir projeye öncelik tanımanız toplum içindeki duruşunuz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında bacaktaki kılları temizlemek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalettir.

Kahve falında bacakda kıl görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacakta kıl koparmak yolunda gideceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacakları kıllanmak çekilen sıkıntıların son bulacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında bacakta seyrek kıl görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağından kıl almak geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacakta çok kıl görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza tabir olunur.

Kahve falında kadın bacağında kıl görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir