AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağındaki kılları aldığını görmek

Kahve falında bacağındaki kılları aldığını görmek

Kahve falında bacağındaki kılları aldığını görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında bacağındaki kılları aldığını gördüyseniz:

  • Ortam netlik kazanmaya başlıyor.

Kahve falında bacak kıllarını aldığını görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına inanılır.

Kahve falında bacağındaki kılları aldığını görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında bacaklarını aldığını görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında bacağını aldığını görmek iyi konumlara geleceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında bacaklarının kıllı olduğunu görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, gönül sızılarının dineceğine yorulur.

Kahve falında bacakta çok kıl görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına işarettir.

Kahve falında bacağındaki kılları görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına delalet eder.

Kahve falında kadının bacağını kıllı görmek kafasının rahat edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir