AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağındaki kılları almak

Kahve falında bacağındaki kılları almak

Kahve falında bacağındaki kılları almak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, kısmetinin artacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağındaki kılları almak gördüyseniz:

  • Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bacak kılı yolmak ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacak kıllarını aldırmak yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine yorulur.

Kahve falında bacak arasında kıl görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bacaktan kıl almak zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında kıllı erkek bacak görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına delalet eder.

Kahve falında bacağı kıllı görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının bacağında kıl görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Kahve falında bacak kılı temizlemek huzurunun yerinde olacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir