AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak kıllarını tıraş etmek

Kahve falında bacak kıllarını tıraş etmek

Kahve falında bacak kıllarını tıraş etmek kendine çeki düzen vereceğine, bahtın açık olmasına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bacak kıllarını tıraş etmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sevgi alışverişleri çoğalıyor.

Kahve falında bacaktaki kılları tıraş etmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacak kıllarını tıraş etmek yeni iş kapılarının açılacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bacak tüylerini tıraş etmek kadim dostlar edineceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacakları tıraş etmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında bacak tıraşı yapmak özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol kıllarını tıraş etmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında kıllarını tıraş etmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında vücut kıllarını tıraş etmek sorunlarını gidereceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir