AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağında kıl görmek

Kahve falında bacağında kıl görmek

Kahve falında bacağında kıl görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, daima zinde ve genç kalacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bacağında kıl gördüyseniz:

  • Şimdilik elinizdekilerle yetinmeye çalışmalısınız.

Kahve falında bacaklarının kıllarını almak topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi bacağını kıllı görmek hayalkırıklığı duyacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında bacaklarının kılını almak kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaktaki kılı temizlemek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacak kılı yolmak farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağın kıllandığını görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında kıllı bacakları temizlemek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bacaklarındaki kılları temizlemek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir