AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının bacağını kıllı görmek

Kahve falında kadının bacağını kıllı görmek

Kahve falında kadının bacağını kıllı görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, itibarını geri kazanacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının bacağını kıllı gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda size yardımcı olailecek bir kişi her şeyi bir araya getirebilme yeteneğiniz nedeniyle size bazı teklifler getirebilir.

Kahve falında bir kadının bacaklarında kıl görmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kıllı kadın bacağı görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında bir kadının bacaklarını kıllı görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında kadının bacağını kıllı görmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulur.

Kahve falında kadının bacaklarını kıllı görmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının bacağında kıl görmek sevdiği insanların olacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine delalet eder.

Kahve falında kadın bacağında kıl görmek küs kimselerin barışacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında kıllı erkek bacak görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir