AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağından kıl almak

Kahve falında bacağından kıl almak

Kahve falında bacağından kıl almak endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağından kıl almak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bir erkeğin davranışları kalbinizi kırabilir.

Kahve falında bacaklarında kıl çıktığını görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacak kılı yolmak heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının bacaklarını kıllı görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklarının kıllandığını görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaktaki kılı temizlemek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında bacaklardaki kılları almak maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, doğruluğu bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının bacağında kıl görmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında bacak kılı aldırmak geçiminin kolaylaşacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir