AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta uzun kıllar görmek

Kahve falında bacakta uzun kıllar görmek

Kahve falında bacakta uzun kıllar görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, hayırlı günler yaşayacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, yıkılacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında bacakta uzun kıllar gördüyseniz:

  • Yalnız kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışmalısınız.

Kahve falında bacakta uzun kıllar görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında bacakta uzun kıl görmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun bacaklı at görmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında uzun bacak görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun bacaklı insan görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında uzun bacaklı örümcek görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında bacaktan kıl almak sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, parasal durumun düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında bacaklarındaki kılları temizlemek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir