AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklardaki kılları almak

Kahve falında bacaklardaki kılları almak

Kahve falında bacaklardaki kılları almak ihanet dolu bir işe girileceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında bacaklardaki kılları almak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya eğlenceli programlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bacakta kıl koparmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kılsız bacak görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine inanılır.

Kahve falında kendi bacağında kıl görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacaktaki kılı temizlemek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, hidayete ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacakların kıllandığını görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında bacak kılı görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacakta uzun kıllar görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, şansın yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklardan kıl almak mutsuz ve hasta olacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir